Ελληνική Έκδοση International Version
Αρχική  > Νέα - Γεγονότα  > Γενικά  > Βελτιστοποίηση για την Zeus.gr
[Projects] 2/8/2007
Aegis MTD
CMS για την Αιγίς Μακροδυναμική
[Projects] 2/8/2007
Crete Golf Club
CMS για το website του Crete Golf Club
[Projects] 1/8/2007
Golden Hotels
Ολοκλήρωση των δικτυακών χώρων για τα ξενοδοχεία Golden Star και Golden Beach

Βελτιστοποίηση για την Zeus.gr

Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2005

Η Zeus.gr ανέθεσε την προώθηση του website στην Joyhost.

zeus websiteΗ Zeus Κρήτης Α.Ε ανέθεσε την προώθηση του website www.zeus.gr στην Joyhost.

Οι υπηρεσίες που ανατέθηκαν είναι οι εξής:

  • Search Engine Optimization / keyword analysis
  • Bug Reporting
  • Newsletter management
  • Σχεδιασμός και προώθηση banners

Η εταιρία

Η ΖΕΥΣ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1966 στο Ηράκλειο και μετά από 38 χρόνια δυναμικής παρουσίας στον τουρισμό ανέβηκε στις πρώτες θέσεις στην τουριστική αγορά της χώρας μας.

Σήμερα η ΖΕΥΣ ΚΡΗΤΗΣ συνεργάζεται με περισσότερα από 400 ξενοδοχεία στο νησί και αντιπροσωπεύει αποκλειστικά μεγάλους τουριστικούς οργανισμούς όπως το THOMAS COOK A.G., TEOREMA, EUROTRAVEL, ATLAS, KOMPAS, SPRINGER κ.λ.π. Εξυπηρετεί πάνω από 400.000 τουρίστες τον χρόνο, με υποκαταστήματα σε όλη την Κρήτη.

Οι υπηρεσίες που παρέχονται από το ικανό και έμπειρο προσωπικό της ΖΕΥΣ είναι μεταφορές, κρατήσεις ξενοδοχείων κλπ, τουριστικά πακέτα, κρουαζιέρες, εκδρομές, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, οργάνωση συνεδρίων και γενικά οτιδήποτε χρειάζεται ο επισκέπτης για να έχει τις πιο όμορφες διακοπές.

 

Το website

Η ΖΕΥΣ ΚΡΗΤΗΣ σήμερα κάνει την παρουσία της στο τουρισμό ακόμα πιο δυναμική και πιο εύκολα προσβάσιμη σε όλους, δημιουργώντας τον δικτυακό χώρο http://www.zeus.gr. Μέσα από τις ιστοσελίδες του που ανανεώνονται καθημερινά, μπορεί ο καθένας να οργανώσει εύκολα και γρήγορα τις διακοπές του και να τις αγοράσει άμεσα με το online σύστημα που ανέπτυξε η Phαistos Networks για λογαριασμό της ΖΕΥΣ ΚΡΗΤΗΣ..

Ο επισκέπτης της ιστοσελίδας μας έχει στη διάθεση του έναν έξυπνο μηχανισμό αναζήτησης. Με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορεί να βρει ξενοδοχεία, βίλες και διαμερίσματα, με λεπτομερείς περιγραφές ανάλογα με τις προτιμήσεις του, την περιοχή και τα χρήματα που διαθέτει.

Επίσης, υπάρχει λεπτομερής τουριστικός οδηγός της Ελλάδας με κείμενα, φωτογραφίες και χάρτες, από όπου ο επισκέπτης μπορεί να δει και να εκτυπώσει πληροφορίες για την περιοχή που τον ενδιαφέρει.

Ο παραπάνω δικτυακός χώρος δημιουργήθηκε με βάση την πολυετή εμπειρία μας και γνώση στον τουρισμό, με σκοπό να ικανοποιήσει τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή.