Ελληνική Έκδοση International Version
Αρχική  > Νέα - Γεγονότα  > Projects  > Golden Hotels
[Projects] 2/8/2007
Aegis MTD
CMS για την Αιγίς Μακροδυναμική
[Projects] 2/8/2007
Crete Golf Club
CMS για το website του Crete Golf Club
[Projects] 1/8/2007
Golden Hotels
Ολοκλήρωση των δικτυακών χώρων για τα ξενοδοχεία Golden Star και Golden Beach

Golden Hotels

Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2007

Ολοκλήρωση των δικτυακών χώρων για τα ξενοδοχεία Golden Star και Golden Beach

Ολοκληρώθηκε η ανασχεδίαση για τους δικτυακούς χώρους των ξενοδοχείων Golden Star και Golden Beach.

 

Golden Star Hotel, Analipsis Crete

Golden Star

Το ξενοδοχείο Golden Star (A’ κατηγορίας, 4*) βρίσκεται στο τουριστικό θέρετρο Ανάληψη, 20 χιλιόμετρα από την πόλη του Ηρακλείου και 6 μόνο χιλιόμετρα από το λιμάνι της Χερσονήσου, ακριβώς δίπλα στη θάλασσα.

Το κτίριο του ξενοδοχείου έχει ανακαινιστεί πρόσφατα και αποτελεί ιδανικό προορισμό για τις διακοπές σας αφού συνδιάζει τη μαγευτική θέα στη θάλασσα με το άψογο σέρβις και τη φιλική ατμόσφαιρα, όλα εκείνα τα στοιχεία δηλαδή που θα κάνουν τις διακοπές σας αξέχαστες.

 

 

Golden Beach Hotel, Hersonissos Crete

Golden Beach

Το ξενοδοχείο Golden Beach (Α’ κατηγορίας, 3+ *) βρίσκεται στο Λιμένα Χερσονήσου, 500 μέτρα από το κέντρο της πόλης, ακριβώς δίπλα στη θάλασσα. Έχει πρόσφατα ανακαινιστεί και είναι έτοιμο να σας φιλοξενήσει για να περάσετε αξέχαστες διακοπές στην πόλη συνώνυμο της διασκέδασης.

Ο εξαιρετικός συνδυασμός ενός ξενοδοχείου πάνω στην παραλία, μέσα στην εκστατική Χερσόνησο, την  πόλη που δεν κοιμάται ποτέ, η υψηλή ποιότητα των φαγητών και του σέρβις μας, το φιλικό προσωπικό και η οικογενειακή ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου μας σας υπόσχονται τις ιδεώδεις διακοπές.