Ελληνική Έκδοση International Version
Αρχική  > Υπηρεσίες  >  CMS
[Projects] 2/8/2007
Aegis MTD
CMS για την Αιγίς Μακροδυναμική
[Projects] 2/8/2007
Crete Golf Club
CMS για το website του Crete Golf Club
[Projects] 1/8/2007
Golden Hotels
Ολοκλήρωση των δικτυακών χώρων για τα ξενοδοχεία Golden Star και Golden Beach

Content Management System από την Joyhost

Το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) επιτρέπει την απομακρυσμένη και διαδραστική διαχείρηση του δικτυακού σας χώρου. Μπορεί να παραμετροποιηθεί πλήρως και να καλύψει όλες τις ανάγκες της επιχείρησης σας.

Editor

cms macros

Από την απλή μορφοποίηση κειμένων μέχρι και την κάλυψη διαδραστικότητας με τους χρήστες με δυναμικό περιεχόμενο, το CMS θα είναι πάντα ανοιχτό για εξέλιξη και να καλύψει τις μελλοντικές σας απαιτήσεις.

Το σύστημα CMS χρησιμοποιεί τεχνολογία .NET, βάση δεδομένων Microsoft Sql Server και επιταχύνει την προβολή του με τεχνικές XML caching. Η παραμετροποίηση γίνεται στον "αέρα" και η πρόσβαση των δεδομένων άμεση. Παράλληλα ορίζονται ρόλοι για τους διαχειριστές ώστε να τμηματοποιείται η συγγραφή, η προεπισκόπηση και η δημοσίευση του περιεχομένου. Η διαχείριση γραφικών και φωτογραφιών γίνεται με απαράμιλλη ταχύτητα και το σύστημα αναλαμβάνει να ορίζει αυτόματα το μέγεθος και την ποιότητα τους ανάλογα τις διαστάσεις που ορίζετε.

Ο WYSIWYG editor θα σας συναρπάσει με τις δυνατότητες του και η χρησιμοποίηση ειδικών τμημάτων κώδικα (macros) θα απελευθερώσει την ευελιξία στο περιεχόμενο σας.

Το σύστημα θα σχεδιαστεί και θα παραμετροποιηθεί από το μηδέν, έτσι ώστε ο δικτυακός σας χώρος να γίνει το καθημερινό σας εργαλείο.

 

point_rect Το website της Joyhost προβάλεται μέσα από το σύστημα CMS. Περιηγηθείτε σε όλες τις σελίδες και εξετάστε την ταχύτητα του.