Ελληνική Έκδοση International Version
Αρχική  > Υπηρεσίες  > e-Brochures  >  Χαρακτηριστικά
[Projects] 2/8/2007
Aegis MTD
CMS για την Αιγίς Μακροδυναμική
[Projects] 2/8/2007
Crete Golf Club
CMS για το website του Crete Golf Club
[Projects] 1/8/2007
Golden Hotels
Ολοκλήρωση των δικτυακών χώρων για τα ξενοδοχεία Golden Star και Golden Beach

Χαρακτηριστικά

Εάν επιλέξετε να δημιουργήσετε μια ηλεκτρονική μπροσούρα από τη Joyhost θα επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα που αυτές σας προσφέρουν.

Αλληλεπίδραση

e-brochureΟι ηλεκτρονικές σας μπροσούρες θα ενσωματώνουν κάποιες πρωτότυπες δυνατότητες οι οποίες θα διευκολύνουν το χρήστη να διεκπαιρώνει κάποιες λειτουργίες. Μια απο αυτές είναι η εκτύπωση των σελίδων που προβάλλονται στην οθόνη ενω ακόμα μπορείτε να βάλετε συνδέσμους οι οποιοί οδηγουν σε άλλες σελίδες ή και ακόμα στην εταιρική σας ιστοσελίδα.
Επίσης στην ηλεκτρονική σας μπροσούρα μπορείτε να ενσωματώσετε ήχο και αρχεία flash, έτσι η μπροσούρα να γίνεται πιο εντυπωσιακή.
Τέλος στην ηλεκτρονική μπροσουρα εφαρμόζεται ενα εφέ αλλαγής σελίδας κι έτσι δίνεται στο χρήστη η εντύπωσης μιας "πραγματικής" μπροσούρας

Ευκολία στη χρήση

e-brochureΟι ηλεκτρονικές μπροσούρες είναι εύκολες στη χρήση καθώς έχετε τη δυνατότητα να φτιάξετε μια σελίδα περιεχομένων στην αρχή και να διευκολύνετε τον χρήστη στην επιλογή των σελίδων που θέλει να διαβάσει. Έτσι η περιήγηση στη μπροσούρα θα είναι πιο εύκολη για το χρήστη.

Παγκοσμιοπίιηση της μπροσούρας

Οι ηλεκτρονικές σας μπροσούρες είναι διαθέσιμες σε όλο το κόσμο καθώς μπορείτε να τις εισάγετε στην ιστοσελίδα της εταιρίας σας ή να τις στείλετε μέσω e-mail. Επίσης μπορείτε να την αντιγράψετε σε ενα CD.

Ανεξάρτητες Πλατφόρμας

Δηλαδή δεν χρειάζονται κάποιο άλλο πρόγραμμα για να λειτουργήσουν και δεν παίζει σημασία ποιο λειτουργικό σύστημα έχετε.

Ανανεώσιμες

e-brochureΔηλαδή μπορείτε να αλλάζετε το περιεχόμενο συχνά χωρίς να χρειάζεται να ανατυπώνετε τις μπροσούρες απο την αρχή. Αυτό θα ήταν πολύ δυσκολο να το κάνετε αν οι μπροσούρες ήταν σε έντυπη μορφή και φανταστείτε να χρειαζόταν να αλλάζατε μόνο μία σελίδα. Το κόστος σίγουρα θα ήταν δισβάσταχτο για την επιχείρηση σας.

Οικονομικές

Αφού δεν χρειάζεται να κάνετε ανατύπωση και όλες τις άλλες διαδικασίες που θα κάνατε αν ήταν σε έντυπη μορφή καθώς οι μπροσούρες είναι σε ηλεκτρονική μορφή.

 

point_rect Κάντε κλικ εδώ για να δείτε μερικά παραδείγματα της δουλειάς για την αλυσίδα ξενοδοχείων Maris.